Kantine

Vores kantineleder Mie har været så uheldig at brække sin fod og er sygemeldt frem til efterårsferien. Vi kan derfor i den kommende periode ikke tilbyde eleverne den store frokost hovedret. Forudbestillingen lukker ned fra mandag. Bestillinger som allerede er indgået, er tilgodehavende når Mie er tilbage.

Kantinesalget holdes åben i både 10 og 12 pausen, og der tilbydes små retter som hidtil: Grønt, boller osv.
Maja

Vores kantine er nu kommet godt i gang, vi sælger sund og varieret kost til skolens elever, der er fast en dagens ret, som kører i en periode af cirka 5 uger (derudover skiftes der ved ferier) derudover kan der købes snacks, brød, grønt mv.

Eleverne har hver fået udleveret et betalingskort til brug af køb, dette aktiverer man, samt indbetaler på og så bruges dette som betalingsmiddel.

Man kan købe i 10 pausen samt i spisefrikvareret, det er vores 7. og 8. klasses elever der forstår salget i kantinen.